Bedrijfsprofiel

Tethys is opgericht in 1998 met als specialisatie het oplossen van problemen binnen de (draadloze) datacommunicatie, met name datacommunicatie gekoppeld aan positiebepaling. Daarnaast heeft het een hoog niveau van kennis en creativiteit op diverse vlakken. In het relatiebeheer staan kwaliteit, betrouwbaarheid en technische ondersteuning voorop. Tethys denkt mee met de klanten en benadert daarbij de vragen zowel theoretisch als praktisch. Het is door deze combinatie van kwaliteiten en benadering dat Tethys in staat is gebleken een bestand van tevreden klanten op te bouwen.

Omdat de bedrijfsvorm van Tethys per april 2008 gewijzigd is naar een kleinschalig bedrijf, zijn wij niet meer bereikbaar tijdens kantooruren. Voor deze bedrijfsopzet is gekozen om de vaste klanten van Tethys te kunnen blijven ondersteunen. Dit geldt met name voor software aanpassingen voor de door Tethys geleverde producten. Voor het produceren van kleinschalige series werkt Tethys samen met toeleveranciers. Op deze wijze blijft Tethys in staat in te springen op klantwens en behoefte.

De doelgroep van Tethys is divers. Alle organisaties met toepassingen op het gebied van (draadloze) (data)communicatie en positiebepaling behoren tot de doelgroep van Tethys. Tot dusverre heeft Tethys diensten verleend aan organisaties in de telecommunicatie sector, transport sector, medische sector, agrarische sector en automatenbranche (referenties).